H.(Helmi) Houtzager – Huisartsenpraktijk de Heelhoek – Wijchen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Heelhoek
De Renbaan 5 6602 HM
Wijchen

H.(Helmi) Houtzager

Huisarts

Mijn naam is Helmi Houtzager. Oorspronkelijk afkomstig uit het Brabantse land maar na mijn studie geneeskunde in Nijmegen ben ik daar niet meer weggegaan. Ook de huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gedaan en in 2006 afgerond.

Sinds 2017 ben  ik huisarts-praktijkhouder in Wijchen en voor velen ben ik inmiddels een vertrouwd gezicht. In 2020 is mijn collega Joost Gijselhart gestart als mede-praktijkhouder en toen zijn we verhuisd naar onze huidige locatie op de Renbaan 5 in een prachtig markant pand in het centrum van Wijchen waar vele Wijchenaren nog jeugdherinneringen aan hebben.

Als huisarts vind ik persoonlijk contact onmisbaar. Een relatie opbouwen in vertrouwen kost tijd en energie en levert uiteindelijk goede kwalitatieve zorg op. Uit onderzoeken blijkt zelfs dat mensen met een vaste huisarts langer en gezonder leven dan mensen die die vaste band met 1 praktijk niet hebben. Uiteindelijk zorgt dit ook voor goedkopere zorg. Digitale zorg is als aanvulling hierop zeer prettig, maar zal nooit een vervanging kunnen zijn van dit persoonlijke contact

Vanaf 1 maart 2023 breekt er een nieuwe periode aan voor mij als huisarts-opleider waarbij ik de kneepjes van het vak ga overbrengen aan een jonge enthousiaste collega. Dit betekent niet dat ik er minder voor u zal zijn, maar dat ik mijn contacten met u gedeeltelijk uit handen mag geven aan de huisarts in opleiding waarbij ik altijd nog op de achtergrond aanwezig zal zijn.

Terug naar overzicht